У ДТЕК закінчилося обладнання для ремонту атакованих енергооб'єктів

1502 0
Уже є певні складнощі з купівлею цього обладнання через їхню високу вартість.
Фото: 5 канал

Фото: 5 канал

У компанії ДТЕК закінчилося обладнання, необхідне для заміни пошкоджень на енергооб'єктах, атакованих росією. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив виконавчий директор компанії Дмитро Сахарук. 

«Ми вже, на жаль, використали запас обладнання, який у нас був на складах після перших двох ворожих «хвиль атак» з 10 жовтня. Якусь кількість обладнання ми змогли придбати. Вартість обладнання зараз вимірюється сотнями мільйонів доларів», – каже він.

Читайте також: Чим займаються українці, коли немає світла. Опитування

Також, за його словами, уже є певні складнощі з купівлею цього обладнання через їхню високу вартість.

Нагадаємо, 31 жовтня, у Львові та області почнуть застосовувати графіки погодинного відключення електроенергії. Ці графіки запроваджують в усій країні. За словами очільника Львівщини, такі відключення необхідні, щоб запобігти порушенням режиму роботи енергосистеми України внаслідок дефіциту електричної потужності. Час та групи споживачів у погодинних відключеннях відрізняються від графіка аварійних відключень. Крім того, погодинні вимкнення електроенергії можуть застосовувати не в повному обсязі. 

Також мешканців області закликали зменшити споживання електроенергії та користування електроприладами у певні години, щоб у роботі електромереж не виникало перебоїв та не довелося робити примусові відключення.

Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!