У ДТП на Левандівці загинув 32-річний водій

52427 0
Чоловік не впорався з керуванням.
Фото: ДСНС у Львівській області

Фото: ДСНС у Львівській області

Сьогодні, близько 13.30 на вул. Повітряній, що на Левандівці у Львові, трапилася дорожньо-транспортна пригода. Водій загинув, автомобіль перетворився на металобрухт, повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Читайте також: На Сихові водій влетів в огорожу і зніс дорожній знак. Фото, відео

«31 жовтня, о 13:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в Львові на вул. Повітряна, 24  відбулось зіткнення автомобіля «OPEL OMEGA» з деревом. Водій, 1988 року народження, не впорався з керуванням, та врізався в дерево», – йдеться у повідомленні.

На місце події направили рятувальників двох пожежно-рятувальних частин Львова та оперативно-кординаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області. До ліквідації наслідків ДТП залучили 9 осіб особового складу та 2 спецтехніки.

Читайте також: У Львові в ДТП на об'їзній дорозі загинули троє людей

Пожежно-рятувальне відділення за допомогою гідравлічних ножиць надали допомогу із деблокування загиблого з пошкодженого автомобіля. Внаслідок ДТП водій автомобіля загинув.

Фото: ДСНС у Львівські області та Варта-1

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!