У ДТП на Львівщині через п’яного водія постраждало п’ятеро людей

4027 0
36-річний водій «Peugeot» виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем «ВАЗ 2107» під керуванням 24-річного місцевого мешканця.
фото пресслужби поліції львівської області

фото пресслужби поліції львівської області

У Дрогобичі поліцейські затримали водія, який у стані алкогольного сп’яніння спричинив аварію. Унаслідок зіткнення травмовані п’ятеро людей, серед яких – неповнолітня. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 лютого, о 23.30, на вулиці Трускавецькій у Дрогобичі. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Peugeot», 36-річний мешканець району, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем «ВАЗ 2107» під керуванням 24-річного місцевого мешканця.

Читайте також: У Львові реорганізують рух на вулиці Кульпарківській. Схема

Унаслідок ДТП водій «ВАЗу» та четверо його пасажирів (16-річна дівчина та чоловіки віком 20, 26 і 42 роки – усі мешканці Дрогобича) отримали тілесні ушкодження. Їх доправили до медичного закладу. Також встановили, що на момент ДТП водій «Peugeot» перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Читайте також: На Сихові трамвай потрапив в ДТП. Фото

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років. Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють всі обставини події.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!