У ДТП на Львівщині постраждали восьмеро осіб

2949 0
Неподалік Жовкви минулої ночі перекинувся мікроавтобус.
Фото: poltava 365,com

Фото: poltava 365,com

П’ятьох потерпілих у цій аварії транспортували до районної лікарні у Жовкві, трьох відвезли до медзакладів Львова.

Як розповіла Tvoemisto.tv речниця головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, виклик на місце ДТП надійшов о 2:25 сьогодні вночі.

«Повідомлення про ДТП надійшло о 2:25 ночі. Водія та сімох пасажирів, які поверталися з Польщі до Тернополя, госпіталізували», – сказала вона.

Читайте також: Біля Львова трапилися дві ДТП на одному місці

Аварія трапилася біля села Воля-Висоцька, що неподалік райцентру Жовква. 35-річний водій мікроавтобуса «Мерседес спрінтер» не впорався з керуванням, відтак автомобіль перекинувся. Усі причини ДТП встановлюють.

На Львівщині сьогодні складні погодні умови через опади мокрого снігу. Всім учасникам дорожнього руху варто бути максимально обережними.

Нагадаємо, у Львові стартував масштабний інформаційно-просвітницький проект із безпеки дорожнього руху. Впродовж року його ініціатори проведуть соціологічне дослідження, серію публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, навчання та флешмоби серед школярів, тренінги для водіїв та просвітницьку кампанію в медіа.

Організатори проекту «Безпечні дороги» – соціальна ініціатива Української греко-католицької церкви «Хтось не зробить» та медіа-хаб «Твоє місто» у співпраці з кафедрою соціології «Львівської політехніки», організацією Rotary Lviv International, Патрульною поліцією Львова за підтримки ексклюзивного партнера – компанії Aria Group.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!