У ДТП на Львівщині три особи загинули, понад десять травмованих

11128 0
На трасі «Київ-Чоп» зіткнулися легковий автомобіль та мікроавтобус. Аварія трапилася Дорожньо-транспортна пригода сталась близько 7.30 на поблизу села Надітичі у Миколаївському районі
Фото:  Головне управління Нацполіції у Львівській області

Фото: Головне управління Нацполіції у Львівській області

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Опель Вектра» 33-річний мешканець Сколівського району, у салоні якого окрім нього перебували двоє жінок-пасажирів, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з пасажирським мікроавтобусом «Мерседес Спринтер», інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області..

Внаслідок зіткнення водій та пасажирки «Вектри» загинули на місці події. Понад десять пасажирів «Мерседеса» звернулись за медичною допомогою, зараз лікарі встановлюють їм діагнози. Водій «Спринтера», 51-річний мешканець Івано-Франківської області, не постраждав.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, а також уточнюють дані загиблих та травмованих. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!