У ДТП поблизу Львова загинув 27-річний львів'янин

28491 0
Львів'янин Юрій Новак працював у Ukrainian Drift Federation.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

Близько опівночі 8 жовтня сталася ДТП на трасі Київ – Чоп біля села Хоросно Львівського району. Водій автомобіля Daewoo Sens не впорався з керуванням. Він зіткнувся з відбійником, з’їхав у кювет і перекинувся. У результаті водій автомобіля і його пасажир померли. Про це повідомляють у поліції.

За інформацією правоохоронців, за кермом Daewoo Sens перебував 40-річний чоловік. Пасажир автівки – 27-річний мешканець Львова. Обидва отримали тілесні ушкодження, від яких загинули на місці події.

У соцмережах повідомляють, що загиблим пасажиром є львів'янин Юрій Новак, який працював у Ukrainian Drift Federation. На його сторінці у Facebook друзі та знайомі висловлюють співчуття.

«Юрко, Миру тобі у Твоєму світі.... Спочивай у спокої! Глибину Шоку не в стані передати...», – пише Юрій Панчишин.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Проводиться досудове розслідування, встановлюються обставини події.   


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!