У ДТП поблизу Стрия загинув 47-річний футболіст Руслан Мостовий

4708 0
Водій виїхав на зустрічну смугу та в’їхав у металевий відбійник.
Фото: Ветерани футболу Прикарпаття

Фото: Ветерани футболу Прикарпаття

У ДТП, яка трапилася вчора на трасі Київ-Чоп, у селі Любинці, що поблизу Стрия, загинув відомий тренер та футболіст Руслан Мостовий. Про це повідомляють Ветерани футболу Прикарпаття.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та друзям Руслана Мостового у зв’язку із його  смертю, яка сталась о 10:40, внаслідок ДТП у Стрийському районі, на  Львівщини», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Львівщині розшукують водія, який скоїв смертельну ДТП та втік

За даними Головного управління Нацполіції у Львівській області, у п’ятницю, 26 листопада, на трасі Київ-Чоп у селі Любинці Стрийського району 47-річний водій легковика Skoda Octavia виїхав на зустрічну смугу, не впорався з керуванням і на швидкості врізався у металевий відбійник. У результаті водій загинув.

Довідково

Руслан Мостовий був вихованцем львівського футболу. Три сезони виступав  у складі вищолігового «Прикарпаття» (1996/1997 та 1998/1999), провівши 57 матчів, у яких  відзначився 3 забитими м’ячами. Також він виступав за  команди Східної Галичини – ФСК «Прикарпаття», «Хутровик» Тисмениця, «Техно-Центр» Рогатин», «Енергетик» Бурштин.

У сезоні 20192020 рр. був головним тренером ГО МФК «Прикарпаття», з яким боровся за збереження прописки у Першій лізі. У квітні поточного року  був звільнений міським головою Івано-Франківська з посади, не допрацювавши контракт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!