У двох львівських лікарнях з'являться нові рентген-апарати

4081 0
Управління охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовило три мобільні С-арочні рентгенівські апарати.
фото: www.ziehm.com

фото: www.ziehm.com

Вартість обладнання становить 12,15 млн грн. Про це пише сайт «Наші гроші. Львів», посилаючись на Вісник державних закупівель.

Зокрема, Комунальна міська клінічна лікарня швидкої медичної (вул. Миколайчука, 9) допомоги отримає апарат Ziehm Vision R, а також апарат EVO R+.

Ще один рентгенівський апарат EVO R+ поставлять у Комунальній 8-мій міській клінічній лікарні (вул. Навроцького, 23).

Рентгенівські апарати Ziehm Vision R  та EVO R+ 
(джерело: 
www.ziehm.commedicalexpo.com)

Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров'я Львівської міської ради, у коментарі Tvoemisto.tv розповів, що однією із найнагальніших потреб міста є оновлення застарілого флюорографічного обладнання. За його словами, саме у цих двох лікарнях запроваджуватимуть Emergency department (україномовний аналог – відділення невідкладної допомоги). У Лікарні швидкої допомоги проект уже стартував та є на фазі втілення, а от у 8-ій лікарні так і лишився на етапі розробленого проекту.

Читайте також: Завдання вижити: як рятують львів’ян у Лікарні швидкої допомоги 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!