У двох наметах на Яворівському полігоні сталася пожежа

3654 0
За попередньою інформацією, жертв та потерпілих немає.
фото: konkurent.ua

фото: konkurent.ua

У Львівській області на території міжнародного центру миротворчості та безпеки – Яворівському полігоні – рятувальники ліквідували пожежу у двох наметах. Як повідомили у пресслужбі ДСНС України, вона виникла на площі 100 квадратних метрів.

Пожежа трапилася вчора, 24 січня, о 19:17, у селі Старичі Яворівського району на території полігону. Рятувальники локалізували пожежу о 20:14, о 20:55 – ліквідували. За попередньою інформацією, жертв та потерпілих немає.

Читайте також: На Львівщині горіла церква ХІХ століття

«Учора ввечері загорівся один із нежитлових наметів на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Львівщині. Це був медичний пункт, у якому не було людей. Пожежу швидко локалізували та загасили. Справа в тому, що намет канадський, ми навіть не мали до нього доступу, тому наразі не знаємо, яка причина пожежі», – каже у коментарі Tvoemisto.tv керівник пресслужби Національної академії сухопутних військ підполковник Антон Миронович.

Для довідки

Міжнародний центр миротворчості та безпеки, більш відомий як «Яворівський військовий полігон», – військовий полігон на заході України, розташований за 30 км на північний захід від Львова в Яворівському районі. Перебуває в підпорядкуванні Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Полігон займає площу 36 153 гектари, що становить 24 % від всієї території Яворівського району. До створення національного парку «Яворівський» він займав територію площею 42 тисячі га, або 27% території району. Командний пункт навчального центру адміністративно розташований у с. Старичі, військова частина А4150.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!