У двох районах Львова через обстріли немає світла

2091 0
Енергії немає у частині будинків. Можливі також перебої з вуличним освітленням.

Увечері у вівторок, 3 травня російські війська нанесли масований ракетний удар по Львівщині. У різних частинах Львова пролунало кілька вибухів. У результаті пошкоджено три електропідстанції. Без світла залишилися частина Шевченківського та Залізничного районів.

Читайте також: Через ракетні обстріли Львова одна людина поранена, – Садовий 

«Внаслідок ракетного удару пошкоджено три електропідстанції. В частині міста почалися перебої з електропостачанням. Зокрема, світло зникло у частині Шевченківського та Залізничного районів Львова. Можливі також тимчасові перебої із вуличним освітленням. Дві насосні станції залишились без струму. Відновлюємо водопостачання через альтернативні джерела електроенергії», – повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, ввечері 3 травня росіяни завдали ракетних ударів по Львову. Пошкоджено три електричні підстанції, через що у деяких районах міста були перебої з електропостачанням. Також без струму залишилися дві насосні станції.

Попередньо відомо, що одна людина отримала поранення.

В Укрзалізниці повідомили про затримку поїздів на під'їзді до Львова. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!