У двох районах Львова немає гарячої води. Коли відновлять

1609 0
Без гарячої води залишається 31 споживач у Львові, яких обслуговує ЛМКП «Львівтеплоенерго».
Фото: visti.pro

Фото: visti.pro

У Личаківському районі гаряча вода не подається до 10 будинків через гідравлічні випробування. До 15-го липня води не буде на таких вулицях: вул. Зелена, 115 та вул. Керченська, 13а, 17а, 19а, вул. Студентська, 2, вул. Коциловського, 20, 28, вул. Братуня, 3, вул. Родини Крушельницьких, 3, 5.

У Сихівському районі гаряча води не подається до 11 будинків. Будинок на вул. Угорська,8 не отримує гарячу воду через заміну теплової мережі. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 13 липня.

Читайте також: Триває прийом заяв від львів'ян на повернення коштів за зекономлені субсидії

Також 10 будинків на вул. Коломийська, 6, 10, 12, 14, 16, 16а та вул. Трильовського, 2, 4, 8, 8а не отримують гарячу воду через заміну трубопроводу гарячого водопостачання. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують сьогодні, 12 липня.

У Галицькому, Шевченківському і Франківському районах гаряча вода подається до усіх споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Також ЛКП «Залізничнетеплоенерго» подає гарячу воду до усіх своїх споживачів у Залізничному районі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!