Політична реклама

У дворику львівської Ратуші покажуть вогняні театральні шоу

1287 0
За три дні у дворику львівської Ратуші влаштують 11 вогняних театральних шоу .

Про це Експерсу розповів Ярослав Федоришин, директор та художній керівник Львівського академічного театру «Воскресіння».

Вогняні вистави поставлять у рамках акції “Ніч у Львові”, яка відбудеться 15-17 листопада.

“Виставу, яку ми спеціально готуємо для акції, побудована на основі фрагментів “Глорії”. Можна сказати, що це буде ремікс під гуцульську музику. Актори і на ходулях і без них будуть танцювати. Усе дійство підсилюватиме вогняна інсталяція”, - сказав Ярослав Федоришин.

Вистава триватиме 30 хв. І у п'ятницю — відбудеться три покази, а на вихідних — по чотири на день. Вартість вистави - 30 гривень.

“У дійстві буде задіяно увесь авторський склад нашого театру, - зазначає пан Федоришин. - Ми не будемо спеціально розробляти нових декорацій. У нас є цікаві вогняні піраміди, вогняні куби, тобто усе необхідне для постановки”.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!