У дворику Ратуші тіні танцюватимуть коломийку під музику "Йорого Клоца"

2189 0
В п’ятницю, 11 липня, розпочинається вже традиційний проект «Ніч у Львові». Під час трьох ночей на гостей чекатиме понад 100 різноманітних заходів. Зокрема, в дворику Ратуші театр тіней «ДИВ» показуватиме міні-вистави.

Відтак, 11 липня з 22.00 розпочнеться перформанс «Легенди гір», що театр проведе спільно з музичним гуртом «Йорий Клоц», інформує прес-служба Львівської міськради.  

«Ми покажемо 7 вистав, у яких буде присутня і купальська тематика, і лірика, буде вистава на пісню про Довбуша, а завершимо наше дійство коломийкою. Вистави у перший день будуть більш етнічними, кожна з них триватиме по 5 хвилин, у перервах між ними будуть зачитуватись вірші», – розповіла представник театру тіней «ДИВ» Дарія Альошкіна.

12 та 13 липня театр тіней покаже 6 вистав з музичним супроводом від камерного оркестру «Віртуози Львова». Цей перформанс стартує о 22.00 у дворику Ратуші та має назву «ДивоНіч».

«У виставах буде поєднано класичну музику, тінь і світло. Ми вже не вперше ставимо наші перформанси у супроводі класичної музики і можу сказати, що публіці це до вподоби», – додала Дарія Альошкіна.

Окрім спільних заходів з театром тіней «ДИВ», 12 липня з 20.00 камерний оркестр «Віртуози Львова» гратиме твори класиків у Національному музеї.

Зорієнтуватися в різноманітті заходів і не пропустити цікавого відвідувачам фестивалю допоможуть 70 волонтерів – в них можна буде отримати програму заходів і карту міста.

Повна програма "Ночі у Львові" та безкоштовні заходи, на які ще можна зареєструватись. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!