Чи закриватимуть дитсадочки Львова на карантин

4402 0
Сьогодні, 19-го грудня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради директор департаменту гуманітарної політики Галина Слічна зазначила, що від завтра і до п’ятниці у загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладах тимчасово призупинено навчання. Лише дошкільні навчальні заклади міста працюватимуть у звичному режимі.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

«Сьогодні, відповідно до моніторингу відвідуваності учнями навчальних закладів, показник відсутності дітей становить 27%. Ми епідпоріг перейшли серед дітей віком від 5 до 14 років - на 49,4% і діти від 15 до 17 років – на 67,8%. Тому було прийнято рішення призупинити виховний процес з 20 грудня до 23 грудня», – цитує Галину Слічну прес-служба ЛМР.

Читайте також: Від завтра школи Львова закривають на карантин

У п’ятницю, 23-го грудня, прийматимуть подальші рішення, чи відновлювати навчання, чи навчання буде ще припинено на декілька днів. Тим часом дошкільні навчальні заклади продовжують роботу у звичному режимі. Тимчасове призупинення навчання стосується лише шкіл і позашкільних навчальних закладів.

Читайте також: Як ефективно лікувати грип. Інфографіка від МОЗ

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!