У дитсадку на Львівщині отруїлося четверо дітей

2156 0
У дитячому дошкільному закладі №1 у місті Турка виявили спалах гострої кишкової інфекції.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

У дитячому дошкільному закладі №1 у місті Турка Самбірського району на Львівщині виявили спалах гострої кишкової інфекції серед дітей. Як повідомили у Львівському обласному центрі контролю та профілактики хвороб МОЗ України, постраждало четверо дітей.

Вони захворіли 12 лютого. У дітей відзначають блювоту, діарею, температуру тіла 38-39 градусів. Трьох у стані середньої важкості госпіталізували в інфекційне відділення Самбірської центральної районної лікарні, а ще одна дитина у легкому стані перебуває  на амбулаторному лікуванні.

Читайте також: Як уникнути отруєння. Поради

Фахівці Самбірського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області спільно з представниками Львівський обласного центру контролю та профілактики хвороб розпочали розслідування причин та умов виникнення спалаху і наразі проводять протиепідемічні заходи.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!