У дитячій лікарні Дрогобича відкрили оновлене інфекційне відділення

1324 0
Відділення розраховане на 30 цілодобових ліжок.
Фото: Дрогобицька міська рада

Фото: Дрогобицька міська рада

У Дрогобицькій міській дитячій лікарні відкрили оновлене інфекційне відділення. Після ремонту в приміщення розраховано на 30 цілодобових ліжок, з яких 20 – боксовані та мають окремі входи. Раніше відділення розміщувалося у старій адаптованій споруді, якій понад сто років. Про це повідомляють у пресслужбі Дрогобицької міськради.

Відтепер, окрім нових комфортних палат, в оновленому інфекційному відділенні облаштована сучасна палата інтенсивної терапії з апаратом ШВЛ, маніпуляційна, пральня. Також встановлена вентиляційна система, яка забезпечує максимальне очищення повітря та регулює температурний режим.

Крім того, дрогобицькі художниці Зор’яна Шимко та Олександра Сікора розфарбували хол нового відділення яскравими малюнками.

Як додають у міськраді, будівництво та ремонт приміщення стартували 3 роки тому. Загальна вартість робіт становить більше 7 млн грн. Відтепер у реконструйованому відділенні лікуватимуть дітей інфекційними патологіями з Дрогобича, Стебника, Трускавця, Борислава, і навіть тих, які перебувають на відпочинку в санаторіях Трускавця і Східниці.

Фото Дрогобицької міської ради



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!