Політична реклама

У дитячій лікарні Львова запровадили електронні картки

1589 0
У 2013 році Львівська комунальна міська дитяча лікарня запровадила електронні картки.

Як повідомив головний лікар дитячої лікарні Дмитро Квіт, запровадження карток – великий крок для покращення надання допомоги пацієнтам, адже такі картки є вимогою часу і зручні у користуванні як для лікарів, так і для пацієнтів.

«Завдяки впровадженню проекту «Електронна карта пацієнта» скорочено час на оформлення медичної документації, покращено контроль за якістю ведення, що в свою чергу дає можливість лікарю більше часу виділити на безпосереднє спілкування з пацієнтом», - зазначив Дмитро Квіт.

За його словами, завдяки впровадженню проекту, організація надання медичної допомоги ставить міську дитячу лікарню в один ряд з передовими клініками не лише в Україні, а й поза її межами.

«Інформацію, котра міститься в електронній карті пацієнта, можна передавати в електронному вигляді для консультацій зі спеціалістами провідних світових клінік», - наголосив головний лікар.

Нагадаємо, в листопаді 2013 року у Міністерстві охорони здоров’я повідомили, що впроваджують Всеукраїнський електронний реєстр пацієнтів.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!