Політична реклама

У дитячій лікарні Львова запровадили електронну медичну картку

1332 0
У міській дитячій лікарні до лікування маленьких пацієнтів залучають кращий світовий досвід.

Тут успішно реалізовують проект «Телемедицина», який дає можливість більш якісної діагностики та лікування широкого спектру захворювань у дітей та отримувати консультацію в невідкладному порядку з різних точок світу, інформує прес-служба Львівської міськради.

В 2013 році із залученням проекту «Телемедицина» було проведено 5 науково-практичних конференцій з містами Сент-Луїс (США), Санкт-Петербург (Росія), Москва (Росія), Київ, - розповів головний лікар міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт.

«На сьогодні в нашій лікарні запроваджено електронне введення медичної карти пацієнта, а також телемедичне консультування пацієнтів через захищену VPN-мережу.

Завдяки широкому застосуванню відеозв’язку, наша установа може забезпечити більш якісну діагностику та лікування широкого спектру захворювань у дітей. Це також дає можливість отримати вкрай необхідну для пацієнта консультацію в невідкладному порядку з різних точок світу. Як показує світовий досвід, у 95% випадків для вирішення проблеми пацієнта достатньо он-лайн-консультації.

Водночас, проведення операцій спеціалістами з провідних клінік світу з одночасною трансляцією на живо в реальному часі в актовий зал клініки дає можливість всім зацікавленим спеціалістам спостерігати за ходом операції з коментарями і можливістю задавати запитання, а також брати участь в майстер-класах», - повідомив головний лікар міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт.

В міській дитячій клінічній лікарні нараховується десять точок телемедичного зв’язку: з них сім - в операційних залах та дві - у відділеннях інтенсивної терапії, в тому числі для новонароджених, а також у конференційному залі, що дає можливість відеотранслювання оперативного втручання та навчання молодих спеціалістів. 

Адреса Львівської міської дитячої клінічнох лікарні: вул. Пилипа Орлика, 4

Маршрутні таксі: до зупинки вул.Мазепи (“Балатон”):  17, 31, 41, 46, 51
до зупинки вул.Миколайчука 12, 19, 26, 46

Тролейбус № 13 (до зупинки “Балатон”)


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!