У дитячій лікарні на Орлика охрестили хлопчика, якого залишили у «Вікні життя»

23500 0
Хлопчику дали ім’я Олександр-Юрій.
Фото: Дитячої лікарні на Орлика

Фото: Дитячої лікарні на Орлика

Хлопчика, якого залишили 9 травня у «Вікні життя» міської дитячої лікарні, що на вул. Пилипа Орлика, охрестили сьогодні. Про це повідомляють у лікарні. 

«Відпускаємо в подальше світле майбутнє здорового малюка! Віримо в його гарну долю, знаємо, що неодмінно буде щасливим!»– пишуть у лікарні. 

Головний лікар міської дитячої лікарні на Пилипа Орлика Дмитро Квіт у коментар Tvoemisto.tv зазначив, що лікарі передадуть невдовзі хлопчика у дитячий будинок.

«Він добре почувається, і ми готуємо його до передачі у дитячий будинок», – сказав Дмитро Квіт. 

Нагадаємо, що п'ятиденну дитину залишили у лікарні 9 травня. Відтоді малюк перебував у дитячій лікарні під опікою медиків. У хлопчика виявили жовтяницю, однак якщо вчасно лікувати цю хворобу, то загрози від неї немає. 

Читайте також: Хочуть назвати Юрієм. У лікарні на Орлика розповіли про стан малюка, якого залишили у «Вікні життя»

Цього року це був перший випадок, коли залишили дитину у «Вікні життя». За останніх чотири роки таких випадків було шість. «Вікно життя» діє у Дитячій лікарні з 2017 року, раніне було ще два  – у шпиталі ім. митрополита Андрея Шептицького на вул. Озаркевича, 4 та у Львівському перинатальному центрі, що на вул. Вашингтона, 6. 

Софія Шавранська

Фото дитячої лікарні на Орлика


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!