У дитячій лікарні на Орлика планують виділити 100 ліжкомісць для дітей з Covid-19

982 0
Наразі тривають всі підготовчі роботи.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Львівську міську дитячу клінічну лікарню, що на вулиці Пилипа Орлика планують зарезервувати, як об’єкт, де лікуватимуть хворих на коронавірус дітей. Про це під час брифінгу сьогодні, 29 березня, повідомив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Читайте також: З 1 липня у дитячій лікарні на Орлика запрацює оновлене відділення невідкладної допомоги

За його словами, зараз дітей зі Львова та області, які хворі на Covid-19, лікують лише у дитячій лікарні ОХМАТДИТ, саме тому прийняли рішення щодо відкриття нового відділення на базі лікарні, що на вулиці Пилипа Орлика.

«У дитячій лікарні на вул. Орлика має бути 100 ліжкомісць. Зараз проходимо юридичну процедуру, уже надали всі необхідні документи в Міністерство охорони здоров’я, щоб лікарню зарезервувати і відкрити її як об’єкт, який надаватиме допомогу хворим на коронавірус», – каже Андрій Москаленко.

Нагадаємо, у Львові напрацьовують рішення стосовно того, як буде працювати громадський транспорт, дитячі садки тощо. До кінця дня у міській раді планують розглянути ці питання, врахувавши рекомендації медиків, а завтра, 30 березня, винести їх на засідання комісії ТЕБ і НС. Рішення комісії про те, чи закриють дитячі садки та чи обмежать роботу громадського транспорту, будуть відомі близько обіду.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!