У дитячому садку біля Львова виявили спалах гострої кишкової інфекції

7124 0
До інфекційної лікарні госпіталізували трьох дітей.
ілюстративне фото: 5 канал

ілюстративне фото: 5 канал

У Львівську обласну інфекційну лікарню госпіталізували трьох дітей, які є вихованцями закладу дошкільної освіти «Казковий світ» у с. Зимна вода. У них виявили гостру кишкову інфекцію, ротавірусний ентерит. Про це повідомляє управління Держспоживслужби у Львівській області.

Читайте також: Вода у школах, доставка їжі і менше часу на гаджети. Що змінилося для шкіл Львівщини з 1 січня

Дітей госпіталізували упродовж 27-29 січня. Вони вживали рибу смажену, сирну запіканку, кашу манну молочну та моркв’яний салат.

Спеціалісти споживслужби спільно з фахівцями лабораторного центру розпочали епідеміологічне обстеження садка, щоб встановити причини виникнення спалаху.

Згодом, мама однієї дитини, яка водить малечу у цей самий садок, розповіла Тvoemisto.tv, що це не перший випадок нездужання.

«З гострою кишковою інфекцією у львівську лікарню на вул. Орлика моя дитина потрапила 7 січня. А одна дівчинка з нашої групи її перенесла ще раніше – відразу після дня Святого Миколая. Тоді моєму чоловіку у групі сказали, що інфекція є і вже кілька дітей хворі. А коли я подзвонила і розказала ситуацію виховательці, то вона відповіла, що нічо не знає і не чула», – зазначила мама.

Зі слів жінки, те, що інфекцію виявили тільки зараз і тільки у трьох дітей, дивно, адже ситуація триває ще зі свята Миколая.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!