У Джо Байдена готують пакет військової допомоги Україні на 800 млн доларів

1262 0
Пакет включатиме більше артилерійських систем та ще десятки тисяч артилерійських снарядів.
фото лода

фото лода

Адміністрація президента США Джо Байдена цього тижня оголосить про ще один пакет військової допомоги Україні. Інформацію про це з посиланням на посадовців США опублікував NBC News. Чиновники заявили, що розмір пакету, як очікується, становитиме 800 млн доларів, як і минулого разу.

Пакет включатиме більше артилерійських систем та ще десятки тисяч артилерійських снарядів, які, як припускають у NBC, «можуть мати вирішальне значення для наступу на східному Донбасі».

Читайте також: Будуть масивніші бомбардування. Експерт про 9 травня, цілі росії і новий виток війни

За словами офіційних осіб президент Джо Байден ще не підписав документ про додаткову допомогу.

Нагадаємо, за словами президента України Володимира Зеленського, якби Україна отримала доступ до всієї зброї, якої потребує, яка є у партнерів і співставна зі зброєю, яку використовують російські окупанти, – українські захисники вже б завершили війну. Тому Президент закликав партнерів надати Україні зброю зараз, щоб допомогти врятувати життя тисяч мирних громадян.

Раніше лідери трьох держави – Сполучених Штатів, Великої Британії та Канади – заявили, що планують надати Україні важке озброєння включно з артилерією.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!