У Facebook запускають інструмент для публікації вакансій

3230 0
Вакансії будуть з'являтися в новинній стрічці користувачів соціальної мережі.
фото: www.ednist.info

фото: www.ednist.info

Соціальна мережа Facebook оголосила про запуск інструменту, який дозволить американським компаніям публікувати на своїх сторінках вакансії, які потім з'являться у стрічці новин, повідомляє Business Insider.

Як заявив віце-президент компанії Ендрю Босфорт, соціальна мережа зважилася на такий крок після опитування представників малого бізнесу, які поскаржилися на те, що їм дуже важко знайти працівників. Після публікації вакансії кожен бажаючий зможе відповісти на неї безпосередньо зі сторінок соціальної мережі, при цьому Facebook автоматично заповнить дані, доступні на сторінці користувача.

Компанії зможуть відповісти на вакансію через месенджер. Як зазначає видання, запуск подібного інструменту дозволить соціальній мережі конкурувати з LinkedIn, яку нещодавно купила Microsoft. 

Читайте також: Вакансії: на які пропозиції відгукується молодь?


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!