Політична реклама

У Facebook з'явилась можливість заздалегідь привітати друзів з Новим роком

1111 0
Соціальна мережа Facebook запропонувала користувачам заздалегідь написати друзям по соцмережі привітання, які будуть автоматично доставлені їм у новорічну ніч.

"Побажайте друзям щасливого Нового року в особистому повідомленні, яке буде доставлено в їх Facebook-ящик опівночі 31 грудня", - пишуть розробники соцмережі, - інформує "ТСН".

Функція запущена в рамках особливого розділу Facebook під назвою Facebook Stories. Цей відкритий у серпні розділ спочатку призначався для публікації незвичайних історій користувачів, в якій соцмережа зіграла ту або іншу роль. Однак в останні місяці сервіс Facebook Stories став майданчиком для ряду інтерактивних функцій соцмережі, включаючи "Згадайте ваш рік" (Year in Review).

Нова функція доступна в розділі Facebook Stories, вона дозволить заздалегідь відправити групі друзів або всім друзям по соцмережі особисті вітальні повідомлення.

Для цього необхідно вибрати одержувачів зі списку друзів, написати текст привітання або залишити запропонований Facebook варіант, при бажанні додати фотографію - і відправити послання. Хоча надіслати повідомлення можна вже зараз, одержувачі побачать привітання лише опівночі 31 грудня. При доставці враховується і часовий пояс, в якому знаходиться одержувач. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!