У фастфуді у Львові отруїлося троє відвідувачів

8029 1
Хворі вживали курячу відбивну.
Ілюстративне фото: beztabu.net

Ілюстративне фото: beztabu.net

У львівськлому фастфуді Фабрика їжі «Біля Магнуса», що на Шпитальній, 1, отруїлося троє відвідувачів. Про це Tvoemsito.tv повідомила головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко. 

Один потерпілий потрапив до лікарні позавчора, ще двоє – вчора з ознаками гострої кишкової інфекції. Наразі фахівці проводять лабораторні дослідження, аби виявити, чим харчувалися хворі.

Попередньо, за словами Наталії Тімко, усі, хто звернувся по допомогу, вживали курячу відбивну. Потерпілі перебувають у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні.


 


Читайте також:
15 Жовтня, 2019 14:15
666 ... ".. проводять дослідження , чим харчувалися хворі.." ... здорові люди НЕ харчуються в усіляких фастфудах ... бо їсте те , що там пропонують як їжу можуть тільки хворі (на всю голівоньку) особи ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!