У "!Фесті" платять за ідеї

2512 0
Наша задача в хорошому сенсі інфікувати кожного свого працівника тим, аби вони генерували якісь ідеї. Якщо вони реалізуються, то у холдингу за них платять. Про це в ефірі tvoemisto.tv розповів бізнесмен, співвласник «Холдингу емоцій «!Фест» Андрій Худо.
Фото: restorania.com

Фото: restorania.com

"Це дуже важко стається, бо люди, переважно, думають: а я краще не буду висовуватись, бо ще щось скажу дурне і з мене будуть сміятися. Але ми завжди це заохочуємо, навіть на операційних нарадах ми ставимо їм такі задачі: впродовж тижня згенеруйте одну чи кілька ідей – що покращити у вашому закладі. Може, хтось щось придумає для одного закладу, а  ми це розповсюдимо по всій мережі. І так само в офісі ми генеруємо ідеї, я, мій партнер Юрко – генератор багатьох креативних ідей. І от це все вирує, вариться, ти це обговорюєш і в якийсь момент десь за кавою ти розумієш – о це вона!...", – розповів Андрій Худо.

За його словами, за хороші ідеї у "!Фесті" платять: "Якщо хтось нам з поля придумає ідею, яка буде раціоналізовувати певну річ, то, звичайно, що буде певне преміювання. Якщо хтось у нас придумає новий проект чи хтось принесе цей проект і він є людиною, яка може потягнути цей проект, може внести в нього свій внесок, то ми розглядаємо або партнерство, або найманий менеджмент з якимсь компенсаційним, бонусним пакетом. Тоді ми запускаємо нові проекти. Ми постійно у цьому варимося і так, платимо", – розповів Андрій Худо. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!