У Форуму видавців у Львові з'явиться безкоштовний мобільний додаток

2602 0
З 1 вересня в AppStore з’явиться перший офіційний мобільний додаток «Форуму видавців у Львові». Скачавши додаток, власник смартфону зможе обрати альтернативну подорож містом, дізнавшись подробиці про кожну вулицю і будівлю та їх видатних мешканців. Також безкоштовний додаток матиме зручні для використання мапи, описи, схеми проїзду.

Додаток TripMe буде безкоштовним. Він має на меті показати невідомий Львів навіть тим, хто був у цьому місті багато разів. Без «Форуму видавців у Львові» важко уявити культурне життя міста, тож така співпраця є цілком логічною, пише Cultprostir.ua

«В нашому додатку будуть не тільки маршрути за життям визначних людей, також там будуть маршрути за історичними і актуальними подіями та багато іншого, не хочеться забігати наперед», – розповів директор компанії Антон Півнюк.  

Також він зазначив, що ідея створення такого додатку з’явилась досить давно, але команду для втілення проекту вдалося зібрати лише взимку. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!