У Галицькому районі знесуть три МАФи з фастфудом

1504 0
У всіх трьох кіосках торгують «швидкою їжею».
Фото: google maps

Фото: google maps

У Галицькому районі Львова демонтують три кіоски. Йдеться про дві тимчасові споруди на вул. Бандери, 15-21 і 26, а також на вул. Шпитальній – вул. Куліша, 3.

Читайте також: На вулицях Львова демонтують ще чотири МАФи. Перелік адрес

У департаменті містобудування кажуть, що у всіх трьох кіосках торгують «швидкою їжею», натомість немає належного водозабезпечення.

Власник трьох тимчасових споруд, за демонтаж яких проголосували на виконкомі, дозволів не отримував уже кілька років, тож законних підстав торгувати на цих місцях не має.

Демонтувати кіоски має Галицька районна адміністрація до 1 квітня та провести благоустрій до 31 березня. Гроші за демонтаж мають стягнути з власника кіоску. Демонтовані тимчасові споруди зберігатимуть на Пластовій, 125.

Додамо, що торік у грудні львівські депутати підтримали ухвалу, що дозволяє без рішення суду примусово демонтувати кіоски, де продають алкоголь. Ці МАФи вилучили з переліку тимчасових споруд, яким дозволили займатися підприємницькою діяльністю на території Львова. Також до оновленого переліку не внесли ті кіоски, площі яких займають більшу площу, ніж дозволено.

Читайте також: У Львові зачинили скандальний МАФ на Левандівці

Нагадаємо, що наприкінці січня на площі Двірцевій демонтували незаконний МАФ, а днями кіоски забрали на вулиці Тракт Глинянський та проспекті Чорновола.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!