У Генпрокуратурі кажуть, що охоронець Димінського приїхав на місце ДТП та сів за кермо

4455 0
Генеральний прокурор України наголосив, що наразі не можна стверджувати, що за кермом «Мерседеса», який створив смертельну ДТП, перебував Петро Димінський.
ГУ НП у Львівській області

ГУ НП у Львівській області

Відповідаючи на запитання журналістів під час робочої поїздки до Запорізької області, Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що особа, яка бере на себе відповідальність за те, що вона начебто перебувала за кермом у момент дорожньо-транспортної пригоди у Львівській області, насправді за кермом не перебувала.

Читайте також: Брат загиблої в ДТП на Львівщині звинувачує в аварії Петра Димінського

«Я абсолютно чітко заявляю про те, що людина, яка заявила, що він був водієм, за кермом в цей момент не була. Він спеціально приїхав зі Львова і сів за кермо», - цитує прес-служба ГПУ слова Генпрокурора.

Також Юрій Луценко заявив, що наразі стверджувати, що за кермом був Петро Димінський, не можна. Для цього треба провести ряд слідчих дій. Генпрокурор також додав, що, на жаль, Димінський не йде на зустріч слідству.

Читайте також: Петро Димінський не з’явився на допит

Нагадаємо, у п’ятницю, 18 серпня 2017 року, на автодорозі Львів – Краковець у селі Ямельня, Яворівського району сталася ДТП, внаслідок якої загинула 31-річна жінка. Аварію спричинив автомобіль з кортежу бізнесмена Петра Димінського. Один з охоронців бізнесмена заявив, що саме він перебував за кермом автівки, яка скоїла ДТП, відтак його взяли під варту за рішенням суду.

Розслідування справи передано зі Львова в головне слідче управління Національної поліції. Учора Димінський відлетів зі Львова до Швейцарії, а сьогодні не прибув на допит в поліцію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!