Як у Львові реорганізували операційний блок відділень гінекології. Відео

11400 0
У гінекологічному корпусі 3-ї міської клінічної лікарні, в якому щороку виконуються близько півтори тисячі операцій високої складності, реорганізували операційну службу, створивши єдиний операційний блок для двох гінекологічних відділень закладу.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Новий блок розмістили на одному поверсі (раніше був на 2-ох: 2 і 4-му), де знаходиться вся служба забезпечення операцій, а також післяопераційні палати з окремим постом. Окремо виділені палати для хворих, які поступають на операцію, та для хворих пізнього післяопераційного періоду. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Така реорганізація дозволила покращити умови перебування пацієнтів після операцій, забезпечує надійний контроль за станом пацієнтів з боку медичного персоналу, покращить умови праці медичних працівників», – пояснює завідувач гінекологічного відділення 3-ї міської клінічної лікарні Тарас Мартин.

Читайте також: Найміть собі лікаря. Українців очікує кардинальна реформа медицини

Як розповів начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб, для проведення капітального ремонту нового операційного блоку залучено 749 200 грн позабюджетних коштів. За бюджетні кошти для нових операційних у 2016 році закуплено обладнання на суму 2 135 620 грн.

Довідка. Гінекологічний корпус комунальної 3-ї міської клінічної лікарні розташований в окремому 5-типоверховому будинку на вул. Русових, 4. Тут є 2 гінекологічні відділення по 40 ліжок кожне, в яких за рік проходять стаціонарне лікування в середньому 6500 хворих; клінічна лабораторія; міський центр репродуктивного здоров᾽я населення, що надає консультації приблизно 6200 амбулаторним хворим та кабінет ультразвукової діагностики з 14200 дослідженнями в рік.

Опублікувала Марічка Мишок

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!