Політична реклама

У Gmail з'явилась функція трансліту

1768 0
У поштовому сервісі Gmail з‘явилася функція, що дозволяє перекладати слова, введені латинською транскрипцією, в інші мовні розкладки.

Як пише видання ВКурсе, за допомогою нової функції можна, наприклад, писати російські слова транслітом, а  в результаті - отримувати їх же в кирилиці. Всього в сервісі доступно 19 нелатинських розкладок.

Включити функцію можна в налаштуваннях облікового запису: у вкладці «Головне» у розділу «Мова» з’явився пункт «Включити транслітерацію». Там же користувач може вибрати мову транслітерації за умовчанням. Змінити його можна буде в процесі написання листа.

У травні 2012 року в Gmail був вбудований перекладач. Він автоматично визначає мову отриманого повідомлення, і якщо той відрізняється від встановленого у користувача, пропонує перекласти текст.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!