Політична реклама

У Google вмонтують документи з Google Drive

932 0
У видачі пошуковика Google з‘являться посилання на документи з аккаунта користувача у файлосховищах Google Drive

Про це повідомляє видання "ВКурсе"Результати пошуку за документами будуть відображатися праворуч з основною видачею. Там же розміщуються посилання на релевантні листи з поштового сервісу Gmail.

Інтеграція пошукача з Gmail з’явилася у серпні 2012 року. Корпорація відзначає, що ті, хто спробував нову функцію, відгукнулися про неї позитивно і попросили додати Google Drive.

Підключити функцію можна на спеціальній сторінці. Поки вбудовування у видачу результатів з інших сервісів є експериментальним і працює тільки в англомовному інтерфейсі.

Пошуковик вміє не тільки виводити релевантні листи і документи, але і «витягувати» з листів інформацію про прийдешні перельоти користувача і виводити їх окремим блоком.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!