У горах на Львівщині попереджають про сніголавинну небезпеку та сильні пориви вітру

871 0
Уранці та вдень сьогодні місцями прогнозують пориви західного вітру 15-20 м/с.
ілюстративне фото: УНІАН

ілюстративне фото: УНІАН

Сьогодні, 8 квітня, через інтенсивний приріст снігового покриву у високогір'ї Закарпатської і Івано-Франківської та середногір'ї Львівської областей очікують значну сніголавинну небезпеку (3 рівень). Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Окрім цього, вранці та вдень сьогодні місцями прогнозують пориви західного вітру 15-20 м/с.

Читайте також: Завтра у Львові буде морозно та сніжно, але незабаром потепліє

Мешканців області закликають дотримуватися правил безпеки та проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці. Нгадують, що під час сильного вітру всі вікна у будинку необхідно щільно закрити. Якщо ж опинилися на вулиці, то радять триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач, дерев.

Також загроза зростає поблизу будівель, що ремонтують або споруджують. За можливості просять не паркувати автомобілі під нестійкими конструкціями. У разі небезпеки можна телефонувати до Служби порятунку «101».

Нагадаємо, що 8 квітня у Львові температура вночі знизиться до 2-7 градусів морозу, в горах 10-12 градусів морозу. Вдень потепліє до +3-8 градусів. У п'ятницю вночі теж буде морозно, утім, вдень синоптики прогнозують 6-11 градусів із позначкою плюс. Детальніше можна дізнатися за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!