У горах на Львівщині травмувалося четверо лижників, із них двоє – діти

1038 0
Туристи є мешканцями Дніпра, Вінниці, Одеси та Львова.
фото: прес-служба ЛОДА

фото: прес-служба ЛОДА

У Славському, що в Стрийському районі Львівської області, травмувалося троє туристів-лижників. Нещасний випадок трапився на горі Тростян вчора, 20 січня. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Сере травмованих було дві дитини – 2006 та 2008 років народження, а також 51-річний дорослий. Усі вони отримали травми лівої ноги. Туристи є мешканцями Дніпра, Вінниці та Львова.

Читайте також: Де покататися на лижах на Львівщині. Локації та послуги лижних курортів

Окрім цього, на гірськолижному витягу «Політехнік» надавали допомогу одному травмованому туристу з Одеси 1974 року народження. У нього – травма правої ноги.

У ГУ ДСНС України у Львівській області у коментарі Тvoemisto.tv раніше пояснювали, що несприятливі погодні умови, технічні неполадки на підйомниках, переоцінка власних фізичних сил та можливостей, недотримання правил безпеки під час катання на лижах можуть призвести до травмування, обмороження та переохолодження, дезорієнтації у гірській місцевості тощо.

Читайте також: Львів, який хочеться запам'ятати. Атмосферні фото засніженого міста

Рятувальники закликають туристів під час катання на гірськолижних трасах дотримуватись безпечної швидкості, не зловживати спиртним, одягати захисне спорядження та не з’їжджати з трас.

Нагадаємо, що через опади та хуртовини 21 січня в горах Львівської області зберігатиметься помірна сніголавинна небезпека (2 рівень). Детальніше читайте за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!