У центрі Львова загорівся готель

3223 0
Під час гасіння пожежі евакуювали 12 осіб.
Фото: ДСНС у Львівській області

Фото: ДСНС у Львівській області

Сьогодні, 4 травня, близько 8.40 год зранку у центрі Львова, на вул. Коперника, 18 у будівлі готелю сталася пожежа. Про це Тvoemisto.tv повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

За словами речника ГУ ДСНС у Львівській області Ігоря Куруса, пожежа сталася між 3 і 4 поверхами будівлі на площі близько 40 м. кв. Жертв, на щастя, не має.

Як відомо, на вул Коперніка, 18 розташований готель Jam Hotel. 

Інформація про пожежу до надзвичайників надійшла сьогодні о 8.44 год. О 09.49 пожежу в будівлі готелю локалізували, а о 10.10 – ліквідували на площі 40 м. кв.

Під час гасіння евакуювали 12 осіб. Пожежу гасили три ланки газодимозахисної служби, відтак, пожежники працювали в апаратах захисту дихання і зору. Загалом до гасіння залучили 20 осіб та 5 одиниць техніки ДСНС.

Що стало причиною пожежі та яка площа загорання наразі встановлюють.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!