Політична реклама

У готелях Львова залишається багато незаброньованих номерів

1646 0
На Великодній вікенд до Львова цьогоріч може приїхати суттєво менше людей, аніж торік. Через події у державі, Пасху у Львові пропустять як і українці з інших регіонів, так і іноземці.

У львівських готелях  та хостелах відвідувачів небагато, пише Львівська хвиля. В останніх кажуть – на це вплинули події в країні. А от у готелях номери на Великодній вікенд торік продали ще у березні. Нині ж до Пасхи всього-на-всього кілька днів, а зарезервованих кімнат небагато.

«На свята туристичного рекорду у Львові не буде», - визнає керівник міського управління туризму Галина Малець. Все ж на кількадесят тисяч відвідувачів, чиновниця сподівається. Йдеться, як і про іноземців, так і про українців. Перші сюди не їдуть, бо непокояться за свою ж безпеку. Свій візит до міста Лева ще у лютому скасували поляки, білоруси та росіяни. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!