У грудні почне курсувати прямий потяг Варшава-Львів. Оновлено

27936 0
Після кількарічної перерви польська компанія PKP Intercity відновлює обслуговування напряму Перемишль-Львів-Перемишль.
фото: rynek-kolejowy.pl

фото: rynek-kolejowy.pl

Кілька днів тому PKP Intercity  оголосила, що з 13 грудня запускає нічні потяги сполученням Варшава-Львів. Заяву про можливість прямого сполучення між Варшавою і Львовом компанія оприлюднила у вересні, а тепер проект вступає у стадію реалізації.

Потяги із Вроцлава і Варшави будуть слідувати через Краків, з прибуттям до Львова вранці 6:03 або 7:15 в залежності від дати. Розклад поїздів у зворотному напрямку поки не оприлюднено.

Щодо рейсу «Перемишль-Львів-Перемишль», то зі Львова потяг виїжджатиме о  8:10 за київським часом і прибуватиме до Перемишля о 9:48 за Варшавою. З цього потяга можна буде пересісти на потяги до Кракова Вроцлава і Зельоней Гури. Із Перемишля потяг виїжджатиме о 17:50, прибуття до Львова – 21:25. З нього можна буде пересісти на потяги до Києва, Вінниці, Одеси, Харкова тощо.

Перший рейс нового потяга очікується 19 грудня. Обслуговуватися маршрут буде з допомогою українських вагонів, придбаних у Польщі.

На офіційному сайті ДГТО «Львівська залізниця» з'явилась інформація лише про один вагон, що з 13 грудня у складі поїздів №35/36 та №51/52 сполученням Львів-Вроцлав курсуватиме сполученням Львів-Варшава.

Розклад руху поїздів залишається незмінним. Загалом зараз у складі названих поїздів курсує два вагони зі Львова до Вроцлава, від 13 грудня по станції Краків один з них поїде на Варшаву, інший – на Вроцлав. Придбати квитки на поїзди можна у касах міжнародного сполучення.

За матеріалами: rynek-kolejowy.plnv.uaeurointegration.com.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!