У Грузії через спалах Сovid-19 зупинили транспорт та оголосили вихідні

1528 0
Також на тиждень оголосили вихідні.
Фото: v-georgia.com

Фото: v-georgia.com

В Грузії сьогодні, 3 травня, через зростання випадків поширення коронавірусу зупинили роботу муніципального транспорту. Про це повідомляє «Новости Грузия». Рішення про обмеження роботи міських автобусів і тбіліського метро буде діяти до 12 травня включно. При цьому не обмежується пересування міжміського транспорту.

Крім того, в Грузії 4-11 травня оголошені неробочими днями для зниження мобільності громадян.

Читайте також: Рік пандемії. 20 березня у Львові зафіксували першого хворого на Covid-19

Нагадаємо, український лоукостер SkyUp запустив новий регулярний рейс Львів – Батумі. Рейси виконуватимуть наразі щочетверга.

Міністерство закордонних справ України створило інтерактивну мапу з інформацією про те, чи дозволяє відповідна країна вїзд українців до себе та за яких умов. Мапа постійно оновлюється. Авіакомпаніям дозволили попередньо виконувати рейси влітку до курортних місць у 29 країнах світу. Детальніше про це, читайте у матеріалі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!