У Грузії після сходження на вершину загинув пластун з Львівщини

4722 0
Петру Борису було 36 років. Він був членом куреню Сіроманці та активним учасником пластових заходів та таборів.
Фото:Пласт - український скаутинг

Фото:Пласт - український скаутинг

У Грузії загинув пластун Петро Борис, родом із Городка. Він помер після сходження на вершину Тетнульд. Про це повідомляють на сторінці Пласту у Facebook.

«Трагічна подія сталась в Грузії. Невтомний мандрівник, друг Слоник, здійснив сходження на гору Тетнульд (з грузинської – «Біла гора») в регіоні Верхня Сванетія, Грузія. Висота - 4852 м. Загинув після завершення сходження», – йдеться у повідомленні.
Петру Борису було 36 років. Він був членом куреню Сіроманці та активним учасником пластових заходів та таборів. Рідні організовують перевезення тіла Петра Бориса до України. Ймовірно, у вівторок, 7 вересня відбудеться парастас. На 11 вересня заплановано вечір пам’яті, про це у соцмережах повідомила дружина Петра Бориса. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!