У Херсон повернули світло і тепло

991 0
Також за кілька місяців зведуть міст на дорозі Миколаїв – Херсон.
Фото: Localhistory.org.ua

Фото: Localhistory.org.ua

У звільненому від російських окупантів Херсоні з’явилися світло і тепло.

 «Після деокупації пройшло менше місяця. Станом на зараз у місті є світло та тепло! Це повертає місто та область до нормального життя. Роботи з відновлення мереж тривають, окупанти залишили по собі випалену землю», – повідомив у своєму Телеграм-каналі заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

Він наголосив, Херсон став першим містом, де були організовані «Пункти Незламності». Тут продовжують збільшувати їх кількість і зараз вони є не лише у облаштованих наметах, а й в стаціонарних будівлях.

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко також додав, що внаслідок бойових дій в області дуже багато знищених мостів, тож облаштовані об’їзди. Але міст на дорозі Миколаїв – Херсон, яку називають «дорогою життя», зведуть вже за кілька місяців.

Він наголосив, область живе та відновлюється. Разом з тим тут є кадровий голод, тож Херсонська ОВА та місцеві шукають менеджерів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!