У Херсоні повністю відновили газопостачання

812 0
Що стосується теплопостачання, то по місту воно відновлене на 76%.
Фото: Херсонська ОДА

Фото: Херсонська ОДА

У Херсоні повністю відновили газопостачання. Про це повідомили в Херсонській міській раді. 

«Тривають роботи з відновлення критичної інфраструктури міської територіальної громади. Відновлюється газо-, водо-, теплопостачання, а також водовідведення. Газопостачання: м. Херсон, смт Антонівка, с-ще Молодіжне, смт Зеленівка, с. Богданівка, с. Петрівка, с-ще Сонячне, смт Наддніпрянське, с-ще Інженерне, смт Комишани, с-ще Зимівник, с-ще Благовіщенське, с-ще Приозерне, с. Степанівка, Садове, Придніпрянське, (повністю відновлено)», – пояснили там.

Читайте також: Дефіцит скоротився, але потужностей недостатньо, – «Укренерго» про ситуацію в енергетиці

Крім того, до електропостачання по місту підключили 119 500 точок обліку (83% від всіх споживачів). Централізоване водопостачання відновлено у всіх районах міста на 92%.  Що стосується теплопостачання, то по місту воно відновлене на 76%. Працює 30 котелень із 37 котелень. 

Нагадаємо, жителів Херсона закликають евакуюватись з міста. Це пов’язано з безпековою ситуацією.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!