У інфекційній лікарні Львова – 7 нових пацієнтів з підозрою на коронавірус

2525 0
У однієї пацієнтки стан наближений до важкого.
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

Станом на 21:45 23 березня у Львівській області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулися ще 7 осіб. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА з посиланням на лікарку-епідеміолога Наталію Тімко.

Читайте також: На Львівщині вводять режим надзвичайної ситуації. Що це означає

За словами Наталії Тімко, пацієнти з міста Львова і Пустомитівського району.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 40 пацієнтів. На самоізоляції – 39. За увесь час виписано 34 пацієнти.

Стан усіх хворих в лікарні – середньої важкості або близький до задовільного. У однієї пацієнтки – наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулися 113 людей.

За результатами тестів у 6 осіб – грип. Ще 23 результати тестів – негативні на коронавірус. За увесь час в сумі у 27 пацієнтів Львівської області не підтвердився діагноз коронавірус.

Читайте також: Що, у кого і за скільки купують лікарні Львова для боротьби з коронавірусом

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 86 осіб. У двох пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус. Одна людина перебуває на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!