У потягах Інтерсіті Львів – Київ тестують онлайн-кінотеатр

2604 0
Максимальна швидкість мережі під час перегляду становить 179 Мбіт/с.
фото: Волинь24

фото: Волинь24

Із 19 травня український оператор lifecell спільно з порталом MEGOGO тестує у поїзді Інтерсіті+ №743 «Львів–Київ» онлайн-кінотеатр. Про це повідомляє Interfax-Україна.

Читайте також: Офіційно. Залізничні квитки в Україні подорожчають із 30 травня

Пасажири отримали тестовий безкоштовний доступ до перегляду фільмів і мультфільмів на власних гаджетах через спеціальне Wi-Fi-підключення. Усі пасажири автоматично потрапляють на портал, підключившись до Wi-Fi-мережі Cinema Travels Portal або за допомогою QR-коду. Максимальна швидкість мережі під час перегляду — 179 Мбіт/с.

Тестовий період у потязі «Львів–Київ» триватиме два місяці. Після цього у третьому кварталі 2018 року новий сервіс мають розповсюдити на інші поїзди Інтерсіті+, а онлайн-кінотеатр має розширити асортимент фільмів та доступ до аудіо і електронних книг, ігор та музики.

Нагадаємо, що 24 травня Петро Порошенко відкриє на Львівщині Бескидський тунель.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!