Коли та до кого з держслужбовців можна буде звернутися через месенджери

1275 0
В уряді розраховують, що цей проєкт має спростити спілкування з державними службовцями та створить нові робочі місця.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

До кінця 2020 року в Україні планують запустити проєкт, за яким із держслужбовцями можна буде спілкуватися через месенджери. Про це в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна» повідомив міністр Кабміну Дмитро Дубілет.

«Зараз ми запроваджуємо (можливість спілкування з державними органами влади через месенджери – ред.) у кожному міністерстві окремо, а потім, коли побачимо, що все працює окремо, зведемо це в єдиний сценарій. Думаю, зробимо це до кінця року», – каже він.

Читайте також: ID-картка та закордонний біометричний паспорт стануть цифровими до кінця лютого

За його словами, через месенджери наразі вже можна спілкуватися з Міністерством соціальної політики та Міністерством закордонних справ. В уряді розраховують, що цей проєкт має спростити спілкування з державними службовцями та створить нові робочі місця у регіонах з найвищим рівнем безробіття.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!