У Карпатах оголосили штормове попередження

1094 0
На горі Піп Іван Чорногірський хмарна погода та поривчастий вітер.
фото: Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост

фото: Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост

У Карпатах оголосили штормове попередження. Станом на 10:00 сьогодні, 5 січня, на горі Піп Іван Чорногірський хмарна погода та поривчастий вітер. про це повідомили у Чорногірському гірському пошуково-рятувальному пості у Фейсбуку.

«Увага: шторм. Станом на 10:00 5 січня 2023 року на г. Піп Іван Чорногірський – хмарно, туман, вітер – західний, 18 м/с, пориви до 24 м/с, температура повітря становить -6°С», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Зі спорядженням та за сприятливих умов. Як ходити у гори взимку 

Рятувальники напередодні закликали не планувати похід в гори без досвіду міжсезонних походів, належного спорядження та фізичної підготовки, досвідченого і надійного провідника. Вони зазначають, що однією з основних причин нещасних випадків взимку є різке погіршення метеоумов, а тому потрібно уважно ознайомитися із прогнозом погоди кількох метеослужб на найближчі три дні. 

Ольга Коваль

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!