У Карпатах знімають фільм із французьким актором Жаном Рено

3570 0
Зйомки відбуватимуться на озері Синевир.
Фото: Facebook-сторінка Філіпа Іллєнка

Фото: Facebook-сторінка Філіпа Іллєнка

У Карпатах на озері Синевир розпочались зйомки українсько-французького фільму «Останній крок», за участю відомого французького актора Жана Рено. Про це йдеться на сторінці глави Держкіно України Філіпа Іллєнка у Facebook.

«Співпраця з зірками такого масштабу – це черговий етап розвитку нашої кіноіндустрії та свідчення довіри до рівня нашого професіоналізму з боку європейських колег. Практичне втілення слогану всіх наших міжнародних ринкових заходів», – пише Іллєнко.

Як повідомляє прес-служба Держкіно, у січні агенція отримала державну фінансову підтримку у розмірі 21 млн 630 тисяч гривень для зйомок фільму «Останній крок»,.Загальна вартість фільму – понад 74 млн гривень.

Читайте також: Творці «Сторожової застави» знімуть фільм про Захара Беркута

Режисером і автором сценарію став француз Фредерік Петижан, а головну роль виконає Жан Рено, який за попередньою інформацією, завершить кар’єру актора після зйомок фільму.

Окрім Жана Рено, в українсько-французькому фільмі знімуться канадська актриса Сара Лінд, британець Том Хоппер, американець Гарі Дурдан та низка українських акторів – Ігор Цишкевич, Маргарита Бурковська, Олег Карпенко та інші.

Зйомки відбуватимуться у Карпатах на озері Синевир, в Києві, Нью-Йорку і Канаді. Вихід стрічки запанували на 2019 рік. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!