У Карпатах знімуть фільм про Святого Миколая

3586 0
Проект фільму став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно.
Фото: pplus.in.ua

Фото: pplus.in.ua

У грудні наступного року до Дня Святого Миколая у прокат вийде нова українська стрічка «Груднева казка». Про це повідомляє Державне агентство з питань кіно.

Режисером фільму став Семен Горов, який вже неодноразово працював над українськими мюзиклами, продюсер ­– Марія Каель, а автор сценарію – Антон Базелинський.

Читайте також: Творці «Сторожової застави» знімуть фільм про Захара Беркута

Основні зйомки відбуватимуться на Прикарпатті. Початок роботи над фільмом попередньо запланували на лютий 2018 року. Зйомки триватимуть більше місяця.

Фінансування від держави складає майже 23 млн гривень, а загальна вартість виробництва фільму — 38,2 млн гривень.

У стрічці йтиметься про пригоди другокласника Артема, чия сім’я щойно переїхала з великого міста в будинок у Карпатах. До Артема напередодні Дня Святого Миколая неочікувано прийде сам Миколай. Насправді це крадій у костюмі чарівника. Хлопчику, разом із сестрою-підлітком і місцевою дітворою доведеться проявити згуртованість, сміливість і винахідливість, щоб перемогти злодія і врятувати справжнього Святого Миколая.

Нагадаємо, наступного року у Карпатах також зніматимуть фільм за мотивами роману Івана Франка «Захар Беркут».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!