У кав’ярні Кармель відбудеться зустріч із авторкою книги «Будинок із сірників»

1545 0
Зустріч з авторкою книги відбудеться цієї п'ятниці, 2 жовтня, о 18.30 год.
Фото: Кав

Фото: Кав'ярня Кармель

У кав’ярні Кармель, що на вулиці Винниченка,20А, відбудеться читання найновішого роману Євгенії Сенік «Будинок із сірників». Модеруватиме захід Галина Крук. Про це повідомляють організатори.

Читайте також: У центрі Львова з'явиться нова локація для зустрічі творчих людей

Євгенія Сенік – письменниця родом з Луганщини. Львів’ян-книголюбів запрошують зустрітися з авторкою книги цієї п'ятниці, 2 жовтня, о 18.30 год.

Книга «Будинок із сірників» розповідає життєві історії людей, що залишилися без даху над головою і мешкають у спільнотах для бездомних. Кожен із героїв з різних причин втратив або добровільно покинув колишнє місце в суспільстві.

Авторка провела деякий час у швейцарській спільноті для бездомних, збираючи матеріал для майбутньої книги. Також протягом кількох років була волонтеркою спільноти для безпритульних Оселя у Львові. Отриманий досвід спільнот двох країн дав змогу порівняти та проаналізувати спільні та відмінні риси цього соціуму. Що є не менш цікавим – її власна історія. Коли вона вперше вирушила у швейцарську спільноту у 2012 році, аби зібрати матеріал для книжки, то її рідний дім залишився на окупованій території.

Партнерська публікація

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!