У кількох районах Львова немає води. Коли відновлять

2256 0
Через ремонтні роботи та відсутність електроенергії десятки вулиць залишились без води.
Фото: nastol.com.ua

Фото: nastol.com.ua

За інформацією «Львівводоканалу» нині проводять низку ремонтних робіт у Личаківському та Сихівському та Шевченківському районах Львова.

До 13:00 мають завершити роботи по вулиці Кордуби, 2а та подати воду до вулиць Кордуби, Старознесенська, Почаївська і прилеглих.

Через витік до 14:00 без водопостачання лишилися вулиці Верхня Зелена, Дунайська, Дністерська, Липова Алея, Луганська, Навроцького, Керченська, Вулецька, Півколо, Л.Алея, Вигін,Раковського, Жасминова, Орлина, Радість, Бузкова, Простора,  Межова, Перелітна, Розвилиста, Слобідська, Надійна, Світанкова та прилеглі до них.

На проспекті Червоної Калини, 38 проводять ремонтні роботи, відтак до 16:00 води не буде за адресами вулиця Червоної Калини 48-52 та вулиця Чукаріна 1а-30.

Через відсутність електроенергії зупинена робота НС Кривчиці, тому подача води у Личаківському районі (вулиця Личаківська та прилеглі) зупинена на невизначений термін


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!