У кількох районах Львова немає води. Коли відновлять. Доповнено

1324 0
У кількох районах міста ліквідовують витік та проводять ремонтні роботи.
фото: Львівський портал

фото: Львівський портал

Як повідомляють у Львівводоканалі, протягом другої доби ліквідовують витік на вулиці Личаківська-Мучна, у зв’язку з чим без води залишились кілька прилеглих вулиць, зокрема всі будинки на вулицях Березова, Вільде, Втіха, Долішня, Духновича, Козика, Козланюка, Копальна, Кривчицька Дорога, Міжгірна, На Копані, Над Джерелом, Ніщинського, Низова, Прогулкова, Станція Личаків, Личаківська, 159, 161, 163, 165, 167, 169, 171. Відновити водопостачання у Личаківському районі планують о 16:00.

До 14:30, у зв'язку з ліквідацією витоку води на вулиці Костомарова, 18, призупинили водопостачання на вулицях Костомарова, Скельна, Шота Руставелі, частково на Франка.

До 14:00 планують ліквідувати витік на вулиці Єрошенка, 4, 6. Також, у зв’язку з встановленям лічильників, без води будуть адреси вулиця Мишуги, 1, 3, 5 та Ярославенка, 41, 43.

До 16:00, через ремонтні роботи з ліквідації витоку води на вулиці Райніса, 26, води не буде на вулицях Замарстинівська, Волошкова, Сеньковича, Райніса, Сріблиста та частково прилеглих.

До 21:00, у зв’язку з ремонтними роботами, води не буде за адресами вулиця Володимира Великого, 35, 35а, Наукова, 30, Рубчака, 17а.

Також припинено водопостачання на вулицях Суха, Сулими, Копача, Терлецького, Зигзаг, Кондукторська та на прилеглі до них вулиці, у зв'язку з ремонтними роботами з ліквідації витоку води на вул. Копача, 11.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!